Over ons

Tegenwoordig leven we in een wereld waarin het gelukkig normaal is geworden dat we zoenende vrouwen in een tv-reclame zien. En toch is er nog een lange weg te gaan. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat er nog geen webshop was waar alle kleuren van de regenboog terecht kunnen voor advies over, of de aanschaf van sextoys. 

Best gek, want de LHBTI-community is zeer seksueel bewust en actief. Hoog tijd dus om een fijne webshop te lanceren die zich richt op alle geaardheden onder de regenboog. En daar zijn we best wel trots op.

Full disclosure...

We mogen inmiddels van 'we' spreken want er werkt een fijn team van mensen mee om van Regenboogspeeltjes.nl een succes te maken. En dat is nodig om echt een shop te maken die advies en producten levert afgestemd op jou. Ons assortiment is dus echt samengesteld door alle kleuren van de regenboog. 

Maar de drijvende kracht achter deze webshop is een cis hetero man. "Na veel gesprekken hierover met vrienden in de LHTBI-community, heb ik besloten om deze webshop te bouwen. Omdat ik simpelweg niet snap dat dit er nog niet is. Op dit moment is dit initiatief nog niet rendabel maar het doel is belangrijker dan al het andere. We beginnen dus ook relatief klein met als doel een steeds verder gespecialiseerde webshop te bouwen."

Wil je ons helpen? 

We gaan ons uiterste best doen om een zo volledig mogelijke webshop te maken die recht doet aan iedere geaardheid. Mis je een essentiële sextoy of heb je een negatieve ervaring met een van toys op onze site? Laat het ons weten!

En neem vooral ook contact met ons op als je iets leest op onze site wat niet 100% recht doet aan wie jij bent. Want respect voor elkaar staat bij ons heel belangrijk. Je kunt ons bereiken via Whatsapp op 0621325682 of per mail via info@regenboogspeeltjes.nl. We zijn er speciaal voor jou.

Liefs,

Regenboogspeeltjes.nl