Review: Pride Edition Wave dildo 6 inch

Pride Edition Wave dildo 6 inch NSNovelties

Vandaag laten we je kennis maken met de 6 inch Pride Edition Wave dildo van NSNovelties. Deze Wave dildo is een van de lekkere toys van dit merk toegewijd aan de community. And we love them for it!

Terwijl ik de ferme Regenboog trots door m’n handen laat glijden en bewonder om de zachtheid, schiet ik in de lach. Ik vraag me af of:

A: Gilbert Baker dit voorzien / voor ogen had?
B: Waarom ik me zo aangetrokken voel tot dit kleurenfeest?

A: Nee
B: Ik ben gay 

Voor de ongeïnformeerden onder ons, hoewel me dat op deze site zou verbazen; Gilbert Baker is de ontwerper van de regenboog vlag (1978). De vlag die inmiddels het hart van iedere queer een sprongetje doet maken, omdat we dan kusjes voelen. Ik ben graag blij.

Conclusie: yes please, graag overal een regenboog op of in… 
Ik grapte niet toen ik tegen m’n bezorger zei:  Eyyy, m’n dildo! Hij denkt van wel, elke keer weer 😁.

6 inches of “pride for pleasure”. Zacht, met sexy curves en welvingen, reukloze siliconen (en geloof me, dat is wel eens anders) ennnn it sucks.. want de Wave heeft een stevige zuignap basis. Kun je ‘m zo op elke brievenbus plakken (hoi Nijmegen) of gewoon lekker thuis gebruiken. 

Ik hoef je vast niet uit te leggen wat en hoe met deze Pride Edition, maar ik kan je wel zeggen dat ie het prima doet in een strap. Eventueel je ringmaat veranderen, als dit een andere grootte is dan de dildo van je vorige spielerei sessie. Soms past iets namelijk niet wat de vorige keer wel paste om twee redenen: andere partner of andere lichamelijke gesteldheid van dezelfde partner.

“Heb je dan meerdere maten of soorten nodig?” Nou dat hoeft niet, maar hoe heerlijk is het dat het kan. De mogelijkheden zijn onbeperkt!
De lol van deze? A rainbow inside is amazing 😉.

Lex X

Kortom: Deze Pride Edition Wave dildo is echt een Dotje. Onthou die naam ook, want je gaat Dot vanaf nu vaker tegen komen... #spotthedot 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd