Regenboogspeeltjes.nl exclusief dealer van Phreak Toys in Nederland

We hebben goed nieuws! Afgelopen week hebben we een overeenkomst gesloten met Phreak.club waarbij wij als eerste en enige bedrijf in Nederland hun sextoys mogen gaan verkopen. En daar zijn we best een beetje trots op.

Anders dan anders
Regenboogspeeltjes.nl is ontstaan vanuit de verbazing dat er nog geen platform was speciaal voor alle kleuren van de regenboog. Een safe & happy space voor de aanschaf van en advies over seksspeeltjes. Met product omschrijvingen en namen waar je gelukkig van wordt. Daarbij hoort ook een assortiment dat anders is dan wat wordt aangeboden op de mainstreams sites voor speeltjes. En dat is niet altijd even makkelijk. Maar met de aanvulling van de sextoys van Phreak zetten we hiermee weer een stap in de goede richting.

Dutch, Champagne, Brutus en Three
Aanvankelijk zullen we starten met een selectie van toys van Phreak: Brutus, Dutch, Three en de champagnefles. OMG, wat die fantastisch! Uitgezonderd Dutch zullen alle Phreak Toys te bestellen in de kleuren van jouw Pride vlag. Hoe kan het ook anders op Regenboogspeeltjes.

Binnenkort zullen de speeltjes online staan en kun je bestellen. Dit zal in het begin wat langer duren vanwege Brexit maar we werken hard aan een oplossing hiervoor. Uiteraard zullen we op de productpagina's precies vertellen hoe en wat.

So stay tuned want binnenkort staan de producten live!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd